Eurojackpot creditcard t.w.v. 10.000 euro

0
880

Van 9 oktober tot en met 3 november 2017 organiseert Eurojackpot een unieke actie. Speel je met vier loten mee met deze loterij, dan maak je niet alleen kans een grote jackpot te winnen.

Je maakt namelijk ook kans op een creditcard met 10.000 euro netto, die je helemaal uit mag geven aan allerlei producten en diensten naar keuze. Meer over deze actie, lees je op deze pagina.

Wat kun je winnen met de Eurojackpot creditcard actie?

Van 9 oktober tot en met 3 november kun je bij Eurojackpot een creditcard ter waarde van 10.000 euro netto winnen. Je krijgt niet één creditcard als je deze prijs wint, maar je krijgt 10 creditcards met een waarde van 1000 euro netto.

Het geld dat op de creditcards staat, kun je uitgeven aan allerlei verschillende producten en diensten. Je kunt er bijvoorbeeld kleding van kopen, maar ook een mooie televisie voor bestellen of een vakantie van boeken.

Hoe kun je meespelen en een creditcard met 10.000 euro winnen?

Om kans te maken op die creditcard ter waarde van 10.000 euro netto, moet je in één transactie minimaal vier Eurojackpot loten kopen. Je mag uiteraard ook meer loten kopen, als je maar minimaal vier loten aanschaft. Dit is het aantal loten dat je nodig hebt om met de actie mee te doen.

Heb je vier loten gekocht, dan moet je je aanmelden op de website van Eurojackpot om met de actie mee te kunnen doen. Je gaat naar www.eurojackpot.nl/actie en vult jouw gegevens in. Het is belangrijk alle gegevens in te vullen en bovendien de juiste gegevens achter te laten, want deze gegevens worden gebruikt om de winnaar of winnares van de actie op te sporen. Heb je je ingeschreven voor de actie, dan speel je automatisch mee en maak je kans op de creditcard met 10.000 euro.

Koop je jouw Eurojackpot loten via de website? Dan hoef je je niet in te schrijven voor de actie. In dit geval speel je automatisch mee met de Eurojackpot actie om de creditcard van 10.000 euro te winnen.

Wat is de Eurojackpot precies?

De Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel. De loterij maakt deel uit van de Nederlandse Loterij, waar onder andere ook de Staatsloterij en De Lotto onder vallen. Om met de Eurojackpot loterij mee te spelen, koop je voor 2 euro een lot. Met dit lot maak je altijd kans om de grote jackpot van de loterij te winnen. De jackpot van de Euroloterij is altijd hoog, namelijk minimaal 10 miljoen euro. Soms loopt de jackpot op tot tientallen miljoenen euro’s. Met de Eurojackpot loterij kun je dus zeker miljonair worden, als je een beetje geluk hebt.

De Eurojackpot loterij heeft iedere week een trekking. Deze trekking valt altijd op vrijdagavond. Voor de extra games die de Eurojackpot loterij organiseert, geldt er vaak een andere datum voor de trekking. De creditcard actie van de Eurojackpot loterij loopt bijvoorbeeld tot 3 november 2017.