Lotto opzeggen

0
1462

Lotto opzeggen ? U kunt de loten van Lotto telefonisch opzeggen. Hiervoor heeft de loterij een vaste klantenservice die bijna altijd voor je klaar staat. Wanneer jij er voor kiestĀ om je lot(en) te veranderen, kun je dit het beste digitaal indienen via Mijn Lotto. Hierdoor blijf je bijvoorbeeld wel goede doelen steunen.Ā 

Lotto telefonisch opzeggen

De klantenservice is te bereiken op 0800-1501. Zij zijn geopend op iedere werkdag van 09.00 tot 21.00 en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00. Wanneer u belt kunt u kiezen voor de snelkeuze 2. Houdt uw rekeningnummer bij de hand, deze heeft Lotto nodig om het op te zeggen.

Lotto

Waarom wil je Lotto opzeggen ?

Maak een goede overweging alvorens je besluit om Lotto op te zeggen. Met de Lotto steun je tenslotte goede doelen en speel je mee met de meest actieve loterij in Nederland. Elke zaterdag vind er een trekking plaats en de laatste zaterdag van de maand zijn er twee trekkingen. Een actievere loterij is er in Nederland niet te vinden. Daarnaast zijn de kosten van de Lotto het laagst ten opzichte van de andere loterijen.

Natuurlijk zijn er genoeg argumenten om de lotto alsnog op te zeggen. Voorbeelden van deze argumenten zijn:

  • De kosten van de loten zijn financieel niet haalbaar.
  • Ik speel nooit meer mee.
  • Ik doe al tientallen jaren mee en val NOOIT in de prijzen.
  • Ik ben overgestapt naar een andere loterij.
  • Ik kies voor een loterij met hogere winkansen.
  • Ik steun al veel andere goede doelen.
  • Ik kies voor een andere loterij.

In Nederland zijn er genoeg andere loterijen om tussen te kiezen. Heb jij bijvoorbeeld behoefte aan een maandelijkse trekking in plaats van een wekelijke trekking, dan kun je beter kiezen voor (bijvoorbeeld) de Vriendenloterij.

Wij hebben alle belangrijke eigenschappen van elke loterij vergeleken. Wanneer jij voor een andere loterij wilt kiezen kun je het beste even een kijkje nemen op onze vergelijker. Vervolgens kun je altijd besluiten om een ander lot te kopen.

Lotto