Lotto speel mee en ontvang 2 maanden 50% korting en een reis!

0
557

Meespelen met de laagdrempeligste loterij van Nederland is nu nog aantrekkelijker!
Speel je automatisch mee met Lotto, dan ontvang jij de eerste twee maanden maar liefst 50% korting en je maakt op een reis ter waarde van €4.500,-.

Hoe speel je mee?

Met Lotto meespelen is eenvoudig. Je kiest op de eerste plaats zes getallen uit de cijferreeks 1 t/m 45. Daarna kies je een zogenoemde Jackpotkleur, hierbij kun je kiezen uit 6 verschillende kleuren. Besluit je om automatisch mee te spelen zodat jij de eerste 2 maanden een korting ontvangt van 50%, dan wordt het geld van de loten door middel van automatische incasso geïncasseerd.

Iedere zaterdag maakt de notaris de winnende getallen en de Jackpotkleur bekend. Deze uitslag wordt om 23:00 uur bekend gemaakt op SBS 6. Vanaf 20:00 uur kun je echter al op teletekst 555 of de website van Lotto kijken of jij tot de gelukkige winnaars behoort. Speel jij automatisch mee en val je in de prijzen, dan wordt het bedrag automatisch op jouw rekening bijgeschreven.

Waarom meespelen met Lotto?

Bij Lotto is de kans om te winnen hoog, maar liefst 1 op 5,7. Bovendien is het meespelen met de Lotto niet kostbaar; voor slechts 2 euro per lot maak je al kans op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen en op één van de vele andere (geld) prijzen. Op dit moment bedraagt de Jackpot zelfs 10,8 miljoen! Word jij a.s. zaterdag misschien Nederlands nieuwste multimiljonair?

Jezelf aanmelden voor de Lotto doe je via de website. Direct meespelen en aankomend weekend kans maken op die enorme Jackpot? Meld je dan direct aan.

Dankzij jouw deelname kan de Lotto 19 goede doelen ondersteunen. Circa de helft van het geld wat zij ophalen met de lotto gaat naar doelen als het Astma Fonds, de Hartstichting en Het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Wat kun je winnen?

Wanneer je meespeelt met de Lotto maak je iedere zaterdag kans op één van de vele fantastische geldbedragen. Daarnaast vindt er op de laatste zaterdag van de maand een extra trekking plaats; de Super Zaterdag trekking, waardoor jouw winkans nog groter wordt. Naast de Jackpot, welke nooit lager is dan 7,5 miljoen, kan je ook andere hoge geldbedragen winnen zoals 1 miljoen euro en 200.000 euro.

Wat valt er extra te winnen?

Besluit jij om nu jouw geluk te beproeven en automatisch mee te spelen met Lotto, dan maak je kans op een reis ter waarde van €4.500,-. Wil jij kans maken op de mega Jackpot van 10,8 miljoen a.s. zaterdag of één van de andere hoge geldbedragen en prijzen zoals een oogverblindende auto?

Speel dan nu met slechts 2 euro per lot mee en ontvang de eerste twee maanden een korting van 50%! Je leest het goed voor slechts 1 euro per maand kan jij al in de prijzen vallen.

Jouw lotto abonnement kan je bovendien op ieder gewenst moment beëindigen.