Nationale postcode loterij gratis lot

0
803

Een gratis lot van de Nationale Postcode loterij zorgt ervoor dat jij de mogelijkheid krijgt om de eerste maand gratis mee te spelen. Wanneer je dit gratis lot na de eerste maand opzegt dan neem je niet deel aan de maandelijkse trekking van de Postcode loterij

Het gratis lot van de Nationale Postcode Loterij

Om mee te spelen dien je jouw activeringscode in te dienen op postcodeloterij.nl/eerstemaandgratis. Deze activeringscode is te verkrijgen via een aankoop of via een ontvangen voucher. Je kunt op de website zelf ook drukken op de optie “Werkt uw code niet? Klik hier”. Via deze link wordt er automatisch een code gegenereerd.

Nationale Postcode Loterij
Klik op de link voor reguliere deelname en maak kans op alle prijzen!

Met het gratis lot maak je kosteloos kans op de vele maandprijzen. Let er wel op dat het alleen toegestaan is voor volwassenen(18+) om deel te nemen aan een loterij.

Eigenschappen Nationale Postcode Loterij

Hierbij een kort overzicht van de specificaties van de Nationale Postcode Loterij:

  • Winkansen: Eén op zeven.
  • Jackpot winkans: 1 op 245.000.
  • Jackpot: €5,- miljoen euro.
  • Trekkingen: Elke 5e van de maand. In juli en december één extra trekking.
  • Goede doelen: 50 Procent van de opbrengsten gaan naar het goede doel.
  • (Eventuele) Maandelijkse kosten: 13 Euro per lot.

De Nationale Postcode loterij is vooral populair vanwege de steun aan goede doelen. De loterij zet zich in voor mens en natuur over de hele wereld. Zo is er in 2015 €328,- miljoen opgehaald en sinds 1989 €4,7- miljard.

Voorbeelden van bekende goede doelen zijn Unicef, Urgenda, Oranje fonds en/of Wilde ganzen. In vergelijking met andere goede doelen loterijen keert de Postcode loterij veruit het meeste geld uit.

Gratis meespelen aan de Postcode loterij is altijd het proberen waard. Wacht niet en vraag direct een nieuwe code op of gebruik je bestaande code op de website! Veel succes!

Nationale Postcode Loterij
Klik hier voor reguliere deelname!