Postcode loterij elke dag prijs

0
769

Postcode Loterij Elke dag prijsSpeel nu mee met de Postcode Loterij Elke Dag Prijs en maak iedere dag kans op fantastische prijzen.

Werkelijk iedereen kan winnen! Iedere maand maakt de Postcode Loterij ontzettend veel mensen blij. Zij geven op het moment meer dan 600.000 prijzen weg, waardoor jouw winkans groter is dan ooit tevoren. Wil jij graag bij één van deze geluksvogels horen? Speel dan nu mee met de Postcode Loterij.

Wat is Postcode Loterij Elke Dag Prijs?

Vergroot jouw winkans door nu mee te spelen met de Postcode Loterij Elke Dag Prijs! Met de Postcode Loterij maak je vanaf nu dagelijks kans op de dagprijs. Deze dagprijs valt op een postcode en bedraagt €1.000,- per lot.

Welke prijzen kun je nog meer winnen?

Naast de dagprijs en de reguliere, maandelijkse trekking wordt er iedere zondag een gehele straat blij gemaakt met de Straatprijs. De winnaars van de straatprijs winnen €25.000,- per lot en één van deze winnaars wordt ook de trotse eigenaar van een oogverblindende BMW 118iA. Elke zaterdag wordt de buurtprijs bekend gemaakt; onder de winnende postcode wordt maar liefst €100.000,- verdeeld.

Naast alle geldprijzen die worden verloot kan je ook unieke producten winnen zoals een Postcode Loterij reiskoffer en de welbekende Postcode Loterij fiets. Ook verloten ze RITUALS producten, cadeaubonnen en nog veel meer leuks.

Maandelijks worden er meer dan 600.000 prijzen weggeven; de kans dat jij tot één van de gelukkige behoort was nog nooit zo groot. Winnen doe je bij; De Postcode Loterij.

Hoe speel je mee?

Meespelen met de Postcode Loterij is simpel. Je meldt jezelf aan via de website en speelt met jouw postcode mee. Een lot bedraagt €12,75 euro per maand. Jaarlijks zijn er 14 reguliere trekkingen en je speelt met jouw lot ook automatisch mee met de Postcode Loterij Elke Dag Prijs actie.

Tijdelijke actie: Als je nu (op moment van schrijven) besluit om mee te gaan spelen met de Postcode Loterij, dan betaal je de eerste maand helemaal niets. Deze actie loopt t/m 31 augustus 2017 tot 15:00 uur.

Jouw deelname aan de Postcode Loterij kun je op ieder gewenst moment stopzetten. Hierdoor zit je nergens aan vast.

Waar vind je de uitslagen van de Postcode Loterij?

Op de website van de Postcode Loterij worden dagelijks de dagprijzen bekend gemaakt. De uitslagen van de maandelijkse, reguliere trekking wordt altijd op de 8e van de maand online gepubliceerd. Wil jij weten of jij in de prijzen bent gevallen? Dat check je eenvoudig via https://www.postcodeloterij.nl/uitslagen.

Maak kans!

Meespelen met de Postcode Loterij Elke Dag Prijs? Beproef jouw geluk en probeer het eens! Een winnaar kun je enkel worden wanneer je besluit een gokje te wagen. Bovendien kan de Postcode Loterij dankzij jouw deelname vele goede doelen ondersteunen. Een win win situatie dus.