Postcodekanjer 2018

0
666

Postcodekanjer 2018Ieder jaar organiseert de Postcode Loterij de PostcodeKanjer. Ook dit jaar is het raak. Sterker nog, de PostcodeKanjer van 2018 is de hoogste PostcodeKanjer ooit.

Koop je een lot om met de PostcodeKanjer 2018 mee te spelen, dan maak je kans op de jackpot van 53,9 miljoen euro.

Meer over deze bijzondere trekking op nieuwjaarsdag in 2018, lees je op deze pagina. Door de informatie op deze pagina door te lezen, kun je gemakkelijk bepalen of je wel of niet met deze extra trekking van de Postcode Loterij mee wil spelen.

Wat kun je winnen?

De grootste prijs die je kunt winnen als je met de PostcodeKanjer meespeelt, is de jackpot van 53,9 miljoen euro. Gelukkig is dit niet de enige prijs van de loterij, want de Postcode Loterij maakt graag meer dan één huishouden blij op nieuwjaarsdag. Daarom worden er meer prijzen uitgereikt bij de PostcodeKanjer 2018 trekking.

De helft van de jackpot wordt namelijk verdeeld over alle deelnemers met de winnende postcode. De andere helft wordt verdeeld onder alle overige deelnemers in de winnende wijk, met vier cijfers van de winnende postcode. Win je de grootste prijs niet, dan maak je alsnog kans op miljoenen als je op de winnende postcode van de PostcodeKanjer woont.

Goed om te weten: de PostcodeKanjer 2018 wordt verdeeld op basis van zogeheten Kanjerpunten. Heb je veel Kanjerpunten gespaard in 2017, dan krijg je simpelweg een groter deel van de prijs.

Naast de grootste prijzen, worden er ook kleinere prijzen uitgereikt in de trekking. Het gaat om bedragen van 250 euro, maar ook om bedragen van 500 euro, 1000 euro, 2500 euro, 5000 euro, 10.000 euro en 25.000 euro.

Ben je niet in de prijzen gevallen met de PostcodeKanjer? Dan krijg je altijd 15 euro van de Postcode Loterij. Ook speel je mee voor alle prijzen uit de maandelijkse trekking.

Hoe speel je mee met de postcodekanjer 2018?

Om mee te spelen met de PostcodeKanjer trekking van de Postcode Loterij, kun je online een lot kopen. Meespelen met de PostcodeKanjer kost 13,25 euro per lot, inclusief Straatprijsverdubbelaar.

Je kunt maximaal 3 loten kopen op één rekeningnummer. Let op: de trekking van de PostcodeKanjer vindt op 1 januari plaats. Het is belangrijk voor 1 januari 2018 een lot te kopen voor de PostcodeKanjer 2018 als je met deze trekking mee wil spelen.

Als je een PostcodeKanjer lot koopt, speel je automatisch mee met de volgende maandelijkse trekkingen. Wil je slechts eenmalig meespelen met de Postcode Loterij om kans te maken op de PostcodeKanjer 2018? Dan moet je jouw lidmaatschap na de PostcodeKanjer trekking opzeggen.

Wanneer is de trekking?

De maandelijkse trekkingen van de Postcode Loterij vallen altijd voor de 8e van de maand, maar voor de PostcodeKanjer 2018 trekking geldt een andere datum. Deze trekking vindt plaats op 1 januari 2018. Op deze datum wordt ook de winnende postcode van de PostcodeKanjer 2018 bekend gemaakt op de website van de Postcode Loterij.
Lot kopen Postcodekanjer 2018