Staatsloterij Oudejaarstrekking 2017

0
604

Staatsloterij oudejaarstrekking 2017Ieder jaar organiseert de Staatsloterij de Oudejaarstrekking, ofwel een grote trekking op 31 december om 0:00 uur op oudejaarsavond. Dit jaar wordt er een hoofdprijs van 30 miljoen uitgereikt. Wil jij ook meespelen met de Oudejaarstrekking?

Dan raden wij je aan jouw loten extra vroeg te kopen. Koop je jouw loten voor de kerst in 2017, dan maak je namelijk automatisch kans op 100 gratis Oudejaarsloten.

Wat kun je winnen?

Als je mee wil spelen met de Oudejaarstrekking van 2017, moet je één of meerdere loten kopen. De hoofdprijs is dit 30 miljoen euro. Normaal gesproken krijg je na het kopen van je loten gewoon de loten die je besteld hebt. Dit jaar is dit iets anders. Koop je jouw lot of loten voor Kerst, dan maak je namelijk automatisch kans op 100 gratis Oudejaarsloten ter waarde van 3000 euro. Met deze loten maak je op oudejaarsavond nog meer kans op grote geldprijzen.

De loten die je gratis krijgt van de Staatsloterij, gebruik je bij de Oudejaarstrekking. Het is niet zeker dat er een prijs op één van de loten valt, maar de kans is natuurlijk wel groot. Speel je met meer dan 100 loten mee, dan moet je haast wel een grote prijs winnen.

Hoe speel je mee met de Staatsloterij oudejaarstrekking 2017?

Om kans te maken op de 100 gratis loten voor de Staatsloterij Oudejaarstrekking van 2017, koop je voor kerst een of meerdere Oudejaarsloten bij de Staatsloterij. Koop je jouw lot of loten voor Kerst, dan maak je automatisch kans op de 100 gratis loten voor de Oudejaarstrekking van 2017.

Koop je jouw loten na Kerst, dan is de actie voorbij. Dit betekent dat je geen kans meer maakt op de 100 gratis Oudejaarsloten van de Staatsloterij. Je kunt jouw loten online kopen, maar ook in de winkel. Het maakt niet uit waar je jouw loten koopt: bestel je ze voor Kerst, dan speel je mee met deze extra winactie.

Ook dit jaar worden er verschillende prijzen weg gegeven. De hoofdprijs is erg hoog met een geldbedrag van 30 miljoen euro!

Wanneer is de trekking van de Staatsloterij oudejaarsloten 2017?

De Oudejaarstrekking van de Staatsloterij 2017 is altijd op oudejaarsavond, precies op 31 december om 0:00 uur. Als het nieuwe jaar officieel begonnen is, kun je de uitslag van de trekking op de website van de Staatsloterij vinden. Nu kun je direct controleren of je wel of geen prijs hebt.

Heb je de 100 gratis loten van de Oudejaarstrekking gewonnen, dan krijg je hier al eerder bericht over. Deze loten moet je namelijk ook controleren als de Oudejaarstrekking eenmaal online staat. Het is niet bekend wanneer de winnaar van de extra gratis loten precies bekend wordt gemaakt. Mogelijk is dit direct na Kerst, als de actie van de 100 gratis loten afgelopen is.
Staatsloterij oudejaarstrekking 2017