Staatsloterij trekking 10 oktober

0
662

De Staatsloterij organiseert iedere maand een grote trekking. De maandelijkse trekking van de Staatsloterij valt altijd op de tiende van de maand. Dit betekent dat er op 10 oktober weer loten met grote prijzen getrokken worden. Meer over de Staatsloterij trekking van 10 oktober, lees je op deze pagina.

De prijzen van de Staatsloterij trekking 10 oktober

De Staatsloterij is een van de bekendste loterijen van het land. Dit is niet voor niets, want de loterij geeft bij iedere trekking weer flinke geldprijzen weg. Naast de kleinere geldprijzen van bijvoorbeeld 1000 euro, 5000 euro en 10.000 euro, kun je bij de Staatsloterij trekking van 10 oktober ook geldprijzen van 100.000 en zelfs 1.000.000 euro winnen.

Hoe meer loten je loopt, des te meer kans je hebt om een grote prijs te winnen. Met meer loten speel je namelijk met meerdere prijscombinaties mee, wat jouw winkans vergroot.
Lot kopen

De uitslag van de Staatsloterij trekking 10 oktober

De maandelijkse trekking van de Staatsloterij wordt altijd op de tiende van de maand om precies 22:00 uur georganiseerd. Ook op 10 oktober is dit het geval. Dit betekent dat de uitslag van deze trekking vanaf 10 uur s’avonds op de website van de Staatsloterij staat. Om de uitslag te zien, vul je jouw lotnummer of lotnummers in.

Let op: direct na de trekking kan de website wat langzaam zijn, want dan zijn er veel mensen die tegelijkertijd hun loten willen checken. Houd hier rekening mee als je de uitslag van de trekking van 10 oktober gaat controleren.

Meespelen met de Staatsloterij trekking 10 oktober

Om met de Staatsloterij trekking van 10 oktober mee te spelen, moet je voor 18:00 uur een lot kopen. Loten die je na 18:00 uur koopt op 10 oktober, zijn geldig voor de volgende maandelijkse trekking. Dit is de trekking van 10 november 2017. Koop je loten dus altijd voor 18:00 uur, want anders kun je niet meer meespelen met de trekking van die dag.

Speel je met 1/5 lot mee, dan betaal je 3 euro per lot. Speel je met een Staatslot mee, dan betaal je 15 euro per lot. Wil je een Straatje van 10 1/5 loten, dan betaal je 30 euro. Wil je een Straat van 10 hele Staatsloten, dan betaal je 150 euro. Je kunt jouw loten online kopen, maar ook bij een winkel die loten van de Staatsloterij verkoopt. Enkele winkelketens die loten van de Staatsloterij verkopen, zijn Primera, Albert Heijn, Kruidvat, Bruna en Jumbo.

Heb je een abonnement van de Staatsloterij? Dan speel je automatisch mee met de trekking van 10 oktober. Heb je een abonnement van drie of zes trekkingen en heb je alle trekkingen van dit abonnement al gebruikt? Dan heb je een los lot nodig om met de nieuwe trekking mee te spelen. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuw abonnement af te sluiten om met de Staatsloterij trekking van 10 oktober mee te kunnen doen.
Lot kopen