Vriendenloterij dagje uit

0
1284

Vriendenloterij dagje uit winnenBij de VriendenLoterij kun je niet alleen geldprijzen winnen, maar is het ook mogelijk om een dagje uit te krijgen met jouw lot. Meer over de VriendenLoterij dagje uit prijzen, lees je op deze pagina. Zo lees je wat de prijs van de VriendenLoterij precies inhoudt, maar ook hoe je het kunt innen.

VriendenLoterij dagje uit naar keuze

Het VriendenLoterij dagje uit naar keuze wordt ook wel het VriendenLoterij uitstapje naar keuze genoemd. Speel je mee met de VriendenLoterij, dan maak je kans op het winnen van een leuk uitstapje naar keuze. Dit kan een bezoek aan de dierentuin zijn, maar het kan ook een bezoek aan een leuk pretpark in Nederland zijn.

Je kunt een dagje uit naar keuze winnen door met de loterij mee te spelen. Net zoals de geldprijzen, worden de dagjes uit ook verloot onder de deelnemers van de loterij. Dit betekent dat als je een VriendenLoterij lot hebt gekocht, je automatisch ook meespeelt met de trekking voor het dagje uit naar keuze. Met één lot win je vier entreebewijzen voor een dagje uit. Dit betekent dat je drie familieleden of vrienden kunt meenemen als je een prijs hebt gewonnen.

VriendenLoterij dagje uit kiezen

Als je de VriendenLoterij trekking hebt gewonnen, mag je zelf kiezen wat voor entreebewijzen je wil ontvangen. Dit betekent dat je zelf jouw dagje uit mag kiezen.

De loterij biedt verschillende soorten dagjes uit aan. Enkele voorbeelden van dagjes uit die je kunt winnen zijn, een bezoek aan de dierentuin, een bezoek aan een pretpark of een bezoek aan een museum. De dagjes uit van de VriendenLoterij zijn over het gehele land verspreid.

In iedere provincie worden leuke dagjes uit aangeboden. Wil je niet te ver reizen voor jouw dagje uit, dan is dit helemaal niet nodig. Je kunt namelijk altijd wel een leuk dagje uit in jouw provincie selecteren. 

VriendenLoterij dagje uit gewonnen

Als je een VriendenLoterij dagje uit hebt gewonnen, zie je dit in de betreffende trekking. Ook krijg je altijd nog een persoonlijke brief van de VriendenLoterij, op het adres dat jij hebt opgegeven toen je je bij de loterij inschreef. Zorg er dus voor dat het adres dat je hebt opgegeven, ook echt jouw huidige adres is. Heb je het verkeerde adres opgegeven, krijg je namelijk niet te horen dat je een dagje uit gewonnen hebt.

In deze brief staat een persoonlijke code vermeldt, die je gebruikt om jouw VriendenLoterij dagje uit te verzilveren. Dit werkt als volgt:

  1. Ga naar www.vriendenloterij.nl/uitstapje. Op deze pagina zie je een invulveld. Hier vul je jouw persoonlijke code in, die in de brief van de VriendenLoterij staat.
  2. Geef aan wanneer je jouw dagje uit wil verzilveren. Let op: deze datum is definitief. Kies dus niet zomaar een datum, maar kies een datum waarop je ook echt een dagje weg kunt gaan.
  3. Bekijk de uitstapjes waar jij uit kunt kiezen in de VriendenLoterij dagje uit trekking. Wil je meer te weten komen over een bepaald uitje? Dan klik je op ‘info’. Heb je jouw VriendenLoterij dagje uit gevonden, dan klik je op ‘kies’.
  4. Controleer je gegevens. Zijn de gegevens juist, dan bevestig je jouw keuze voor het VriendenLoterij dagje uit.

Na het bevestigen van jouw keuze, ontvang je de entreebewijzen van jouw keuze via e-mail. Alleen als je hebt aangegeven de entreebewijzen op een andere wijze te willen ontvangen, krijg je de entreebewijzen niet via e-mail. Heb je dit niet ingevuld, dan krijg je de entreebewijzen van jouw dagje uit altijd in de mailbox van het door jou opgegeven e-mailadres.

VriendenLoterij dagje uit code

Je ontvangt de VriendenLoterij dagje uit code binnen drie weken na de trekking via de post. Vervolgens vul je deze code in op www.vriendenloterij.nl/uitstapje, om bovenstaande procedure voor het reserveren van jouw dagje uit te doorlopen.

Heb je bovenstaande procedure doorlopen, dan is jouw dagje uit via de VriendenLoterij vastgelegd. Nu kun je jouw prijs op de door jou gekozen datum innen, door een leuke dag te hebben met drie familieleden of vrienden.

Vriendenloterij lot kopen ? Klik op de onderstaande button!

Dagje uit winnen