VriendenLoterij geld scoren met de Eredivisie campagne

0
859

De VriendenLoterij organiseert regelmatig leuke campagnes. De nieuwste campagne van de populaire loterij, is de Eredivisie campagne. Houd je van voetbal, dan is deze campagne zeker iets voor jou. Meer over de nieuwe campagne van de VriendenLoterij, lees je op deze pagina.

Waarom meespelen?

Speel je mee met de Eredivisie campagne van de VriendenLoterij, dan maak je kans op grote geldprijzen. Je start met 15 euro en ziet direct welke prijs jij scoort. Zo kun je 20 euro winnen met de VriendenLoterij Eredivisie campagne, maar worden er ook prijzen van 500 euro, 2500 euro, 10.000 euro en zelfs 30.000 euro weggegeven.

Daarnaast steun je de jeugdopleiding van jouw favoriete club als je met de Eredivisie campagne van de VriendenLoterij meespeelt. Zo investeer je direct in een goede toekomst voor jouw favoriete club, met de beste spelers.

Wat zijn de prijzen?

Er worden diverse prijzen verloot in de Eredivisie campagne van de VriendenLoterij. Zo kun je een paar tientjes winnen als je met deze campagne meespeelt, maar worden er ook hogere prijzen weggegeven. Dit zijn prijzen van 500 euro, 1000 euro, 2500 euro en 10.000 euro of meer.

De hoogste prijs van de Eredivisie campagne van de VriendenLoterij is 30.000 euro. Ook goed om te weten: je hebt een scoorgarantie van 100% als je met de Eredivisie campagne meespeelt. Dit betekent dat je altijd iets wint.

In totaal worden er meer dan 7 miljoen prijzen weggegeven tijdens de Eredivisie campagne van de VriendenLoterij. Om zelf ook een prijs mee te scoren, kun je je inschrijven voor deze bijzondere campagne van de loterij.

Hoe werkt de VriendenLoterij?

De VriendenLoterij werkt iets anders dan andere loterijen. Bij deze loterij is jouw lotnummer namelijk altijd je 06-nummer. Voor een lot van de VriendenLoterij betaal je altijd 13,50 euro.

Hier zit de Jackpotbonus ook bij. Je kunt eenmalig meespelen, maar je kunt ook mee blijven spelen. De VriendenLoterij organiseert 14 trekkingen per jaar. De Eredivisie campagne hoort bij één van deze trekkingen. Deze campagne wordt eenmalig georganiseerd, namelijk in de maand oktober.

Hoe kun je geld scoren met de VriendenLoterij Eredivisie campagne?

Om met de Eredivisie campagne van de VriendenLoterij mee te doen, hoef je enkel onderstaande stappen te volgen.

  • Stap 1: Ga naar de website van de VriendenLoterij. Hier kun je meer informatie vinden over de Eredivisie campagne en kun je je bovendien inschrijven voor deze campagne.
  • Stap 2: Kies je favoriete Eredivisieclub. Dit kan Ajax zijn, maar ook Feyenoord, FC Utrecht of VVV Venlo. Let op: de jeugdopleiding van de club die je kiest, wordt gesteund met een deel van de kosten van jouw lot. Kies een club die jij financieel wil steunen door een lot te kopen.
  • Stap 3: Vul je gegevens in en geef aan dat je mee wil spelen met de Eredivisie campagne van de VriendenLoterij. Je krijgt nu direct te zien welk bedrag je ontvangt.

Succes met spelen!