Vriendenloterij opzeggen

0
1593

De Vriendenloterij opzeggen ? Dit gaat telefonisch en is erg makkelijk. In tegenstelling tot andere loterijen is het niet mogelijk om de opzegging per brief of digitaal in te dienen.

Met een opzegging stop je het steunen van  49 goede doelen en 3.200 verenigingen en/of clubs. Denk er daarom goed over na voordat je het spelen met de Vriendenloterij daadwerkelijk gaat stoppen. 

In dit artikel vindt je alle benodigde informatie om de keuze te vergemakkelijken en de Vriendenloterij eventueel op te zeggen.

Vriendenloterij opzeggen

De Vriendenloterij opzeggen gaat telefonisch. De klantenservice is te bereiken op 0900-3001400. Op werkdagen zijn ze tussen 09.00-21.00 te bereiken en op zaterdag tussen 10.00-16.30. Zorg ervoor dat je jouw rekeningafschrift en lotnummer bij de hand hebt voordat je belt. Telefonisch contact kost €0,50- per gesprek.

Waarom zou je de Vriendenloterij opzeggen ?

De Vriendenloterij steunt 49 goede doelen en 3.200 verenigingen en/of clubs. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om jouw eigen club te steunen met de betalingen. Wanneer jij het abonnement opzegt maak je tevens geen kans meer op prijzen.

Vriendenloterij opzeggen

Er zijn natuurlijk ook redenen om de Vriendenloterij wél op te zeggen. Een aantal van deze redenen hebben we op een rijtje gezet:

  • De kosten van de loten zijn te duur geworden.
  • Ik speel al mee met een andere loterij.
  • Ik steun al genoeg andere goede doelen.
  • Ik speel nooit meer actief mee.
  • Ik wil kiezen voor een andere loterij.
  • Ik kies voor een loterij met meer en hogere winkansen.

Doordat je in Nederland erg veel verschillende loterijen hebt is het moeilijk om de juiste keuze te maken. In onze Loterij vergelijker hebben we alle loterijen met elkaar vergeleken om jouw keuze te vergemakkelijken.

Alle specificaties, per loterij, worden in de vergelijker besproken. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit de loterijen met de meeste winkansen of de loterijen waarbij je wekelijks kunt spelen in plaats van maandelijks.

Lotto