Vriendenloterij prijs naar keuze

0
1774

Vriendenloterij dagje uitDe VriendenLoterij is een populaire loterij die niet alleen standaard prijzen weggeeft bij iedere trekking, maar ook de Prijs naar Keuze geïntroduceerd heeft. Meer over de VriendenLoterij Prijs naar Keuze, lees je op deze pagina.

Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je precies wat de Prijs naar Keuze inhoudt en kun je gemakkelijker bepalen of je mee wil spelen met dit unieke spelelement van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij: een korte introductie

De VriendenLoterij is een Nederlandse loterij die opgericht werd in het jaar 1989. De initiatiefnemer van de loterij is Humanitas, een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het organiseren van verschillende soorten activiteiten met vrijwilligers.

De VriendenLoterij maakt het mogelijk om samen met vrienden, familieleden, collega’s en/of kennissen met een loterij mee te spelen. Je kunt met de standaard trekkingen van de VriendenLoterij meespelen, maar je kunt ook samen met vrienden of familieleden meespelen met de Prijs naar Keuze van de loterij. Maar wat houdt de Prijs naar Keuze precies in ?

Vriendenloterij prijs naar Keuze

Speel je met de Prijs naar Keuze van de VriendenLoterij mee, dan kies je zelf welke prijs je wilt innen bij de loterij. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit lees- of kookboeken, maar ook uit spelletjes of cadeaubonnen. Dit zijn slechts voorbeelden van prijzen die je met de Prijs naar Keuze kunt innen, want het aanbod prijzen is erg groot en wordt bovendien regelmatig aangevuld met nieuwe prijzen.

Speel je met de Prijs naar Keuze mee, dan krijg je een persoonlijke code als je inderdaad een prijs hebt gewonnen. Je kunt deze code per post ontvangen, maar de codes worden ook via e-mail verstuurd.

Dit duurt ongeveer tien dagen, wat betekent dat je jouw persoonlijke code binnen tien dagen na de trekking van de VriendenLoterij ontvangt. Je gebruikt de code vervolgens om een prijs naar keuze uit te kiezen in de prijzenshop van de VriendenLoterij.

De prijzen van de VriendenLoterij en de prijs naar keuze

De VriendenLoterij geeft iedere trekking meer dan 100.000 prijzen weg, waaronder diverse prijzen die onder het spelelement Prijs naar Keuze vallen.

Enkele standaard prijzen die je bij de VriendenLoterij kunt winnen, zijn de hoofdprijs van 1 miljoen euro, een prijs van 100.000 euro, een Volkswagen Polo, een VriendenLoterij fiets, een prijs van 25.000 euro, een droomreis ter waarde van 7500 euro en kleinere prijzen als een Apple iPhone 7 en kleinere geldprijzen van bijvoorbeeld 1000 euro of 250 euro.

Speel je met de Prijs naar Keuze mee en heb je iets gewonnen, dan ga je naar de prijzenshop om jouw favoriete prijs te innen.

Uit wat voor prijzen je precies kunt kiezen, verschilt per trekking. Het aanbod van de prijzenshop wordt namelijk regelmatig veranderd, zodat er iedere keer weer nieuwe prijzen aangeboden kunnen worden. Je kunt met de Prijs naar Keuze bijvoorbeeld een boek winnen, maar ook een uitstapje met je vrienden of een cadeaubon.

De winkansen van de VriendenLoterij

De gemiddelde winkans op de laagste prijs van de VriendenLoterij, is maar liefst 25 procent. De kans dat je de jackpot van de VriendenLoterij wint, is 0,004 procent. De jackpot kan 1 miljoen euro bedragen, maar normaliter is de hoogste prijs van de VriendenLoterij trekking een prijs van 100.000 euro.

Je hebt altijd ongeveer 0,004 procent kans om de jackpot van de VriendenLoterij te winnen, ook als de jackpot op 1 miljoen euro staat.

Wil jij meespelen met de loterij ?

De VriendenLoterij geeft iedere trekking vele leuke prijzen weg, heeft diverse interessante prijzen in de prijzenshop van Prijs naar Keuze en kan je zelfs miljonair maken met de jackpot van 1 miljoen euro.

Wil jij met deze loterij meespelen? Dan ga je naar de website van de VriendenLoterij om je in te schrijven voor deze loterij. Ook kun je op de website van de VriendenLoterij meer informatie vinden over de Prijs naar Keuze en de andere prijzen die de loterij aanbiedt.

Schrijf je je vandaag nog in als lid van de VriendenLoterij, dan maak je kans op een mooie (geld)prijs bij de volgende trekking van de loterij. Misschien win jij bij de volgende trekking wel een mooie Prijs naar Keuze!

Dubbele geldprijzen Vriendenloterij