Vriendenloterij Prijzenmarathon: Wat dien jij te weten?!

0
544

De VriendenLoterij organiseert niet alleen een reguliere maandelijkse trekking, maar organiseert ook regelmatig tijdelijke acties. Eén van de tijdelijke acties van de VriendenLoterij, is de Prijzenmarathon.

Omdat deze actie op dit moment loopt, kun jij hier nog aan meedoen. Meer weten over de VriendenLoterij Prijzenmarathon voor je een lot koopt? Lees dan meer over deze tijdelijke actie op deze pagina.

Wat is de VriendenLoterij Prijzenmarathon?

De VriendenLoterij Prijzenmarathon is een extra actie die de VriendenLoterij naast de reguliere maandelijkse trekking organiseert. Speel je met deze extra actie mee, dan maak je in de maand september kans op 375.000 prijzen tot 1 miljoen euro. Ook maak je vanaf het moment van aankoop van een (extra) lot tot 7 september 2017 iedere dag kans op 10.000 euro en krijg je 20 euro als welkomstcadeau.

Eigenlijk heb je dus geen reden om niet mee te spelen, want je krijgt gegarandeerd het welkomstcadeau van 20 euro van de VriendenLoterij. Win je niets met de VriendenLoterij Prijzenmarathon, dan houd je hier dus alsnog een leuke kleine prijs aan over.

De prijzen van de VriendenLoterij Prijzenmarathon variëren van kleinere geldprijzen tot geldprijzen van 10.000 euro, 25.000 euro, 50.000 euro en zelfs grotere geldprijzen tot maximaal 1 miljoen euro.

Wat het meespelen met de Prijzenmarathon zo leuk maakt, is dat er naast de 375.000 vaste prijzen ook iedere dag 10.000 euro weg wordt gegeven. Heb je een beetje geluk, dan ben jij de dagwinnaar van de VriendenLoterij Prijzenmarathon en krijg je zomaar 10.000 euro op je rekening.

Op de website van de VriendenLoterij zie je iedere dag waar de prijs van 10.000 euro die dag gevallen is. Uiteraard krijgt de dagwinnaar hier zelf ook een bericht van.

Meespelen met de VriendenLoterij Prijzenmarathon

Alleen mensen die met de maandelijkse trekkingen van de VriendenLoterij meespelen, kunnen meedoen met de VriendenLoterij Prijzenmarathon. Om met de Prijzenmarathon mee te spelen, heb je namelijk een unieke wincode gekregen. Deze wincode krijg je alleen als je met de VriendenLoterij meespeelt.

Om met de VriendenLoterij Prijzenmarathon mee te spelen, ga je naar de website van de VriendenLoterij. Open je de brief die je van de VriendenLoterij hebt ontvangen en ga je in deze brief op zoek naar jouw unieke wincode. Heb je de code gevonden, dan hoef je deze alleen nog op de website van de VriendenLoterij in te vullen.

Wil je met meerdere loten meespelen met de VriendenLoterij Prijzenmarathon, zodat je meer kans hebt om een grote prijs te winnen? Dan is dit zeker mogelijk. Je kunt met maximaal 1 extra lot meespelen met de VriendenLoterij Prijzenmarathon. Een extra lot kost 13,50 euro inclusief de jackpotbonus van 0,50 euro per trekking.

De VriendenLoterij Prijzenmarathon en Het Vergeten Kind

Speel je mee met de VriendenLoterij Prijzenmarathon, dan steun je het goede doel Het Vergeten Kind. Dit is een goed doel dat zich inzet voor kinderen die in probleemgezinnen opgroeien. Vaak gaat het om gezinnen met verschillende problemen, waaronder mishandeling door een van de ouders, financiële problemen en ga zo maar door.

Het Vergeten Kind organiseert niet alleen leuke activiteiten voor kinderen in probleemgezinnen, maar zorgt er ook voor dat ze structureel geholpen worden.

Speel je mee met de VriendenLoterij Prijzenmarathon, dan gaat de helft van jouw lot naar Het Vergeten Kind. Speel je met twee loten mee, dan betekent dit dat je 13,50 euro aan Het Vergeten Kind doneert. Hier kan het goede doel allerlei leuke, goede en noodzakelijke dingen mee doen om de vele vergeten kinderen in Nederland te helpen.

Meespelen met de VriendenLoterij Prijzenmarathon is dus niet alleen leuk, maar ook goed voor de maatschappij.