Vriendenloterij shoptegoed

0
535

Vriendenloterij ShoptegoedVriendenloterij shoptegoed; een leuke reden om juist nu mee te gaan spelen met de Vriendenloterij. Met de Vriendenloterij speel je automatisch mee met de maandelijkse trekkingen. Tijdens deze trekkingen maak je kans op hoge geldbedragen en fantastische prijzen. Zo verloot de loterij meerdere auto’s en vakanties per jaar!

Wat is het Vriendenloterij shoptegoed?

Besluit je om lid te worden van de Vriendenloterij, dan steun je maar liefst 48 goede doelen.

Maandelijks maak je kans op de allerleukste prijzen én je ontvangt nu bij jouw deelname sowieso €100,- shoptegoed. Met dit shoptegoed kun je kiezen uit drie cadeaus. Je kunt jouw shoptegoed besteden aan een cadeaukaart naar keuze, een dagje uit voor vier personen of een boek.
Vriendenloterij shoptegoed bestellen

Nadat jij jezelf hebt aangemeld voor de Vriendenloterij ontvang je een cadeaucode waarmee je in de webshop zelf jouw favoriete uitje, boek en cadeaubon uitkiest.

Wanneer vindt de Vriendenloterij trekking plaats?

De maandelijkse trekking van de Vriendenloterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag voor de 9e van de volgende maand. De uitslagen van de trekkingen worden de dag erna online gepubliceerd.

Wat voor geldprijzen kun je winnen naast het Vriendenloterij Shoptegoed?

Besluit je om deelnemer te worden van de Vriendenloterij, dan maak je dit jaar kans op de grootste prijzenpot ooit! De totale prijzenpot staat dit jaar op 42,7 miljoen. Naast de vele geldbedragen die er worden gewonnen, maakt iedereen ook kans op het winnen van auto’s, vakanties en nog veel meer spectaculaire prijzen. Word jij dit jaar één van de blije prijswinnaars?

Voordelen meespelen Vriendenloterij

Het meespelen van de Vriendenloterij heeft meerdere voordelen. Zo speel je op de eerste plaats altijd mee met hetzelfde lotnummer, waardoor de kans op winnen groter is dan wanneer je telkens van lotnummer wisselt.

De winkans bij de Vriendenloterij is sowieso enorm. In 2016 speelden er per trekking gemiddeld 498.000 mensen mee, waarvan er per trekking ruim 109.000 mensen een prijs wonnen. Daarmee is de winkans maar liefst 1 op 4!

Daarnaast steunt de Vriendenloterij 48 goede doelen, waardoor zij veel maatschappelijk werk kunnen verrichten dankzij jouw deelname.

Je ontvangt gratis Shoptegoed van de Vriendenloterij! Twijfel je om mee te spelen met de loterij? Wacht dat niet te lang in verband met de Vriendenloterij Shoptegoed actie! Op dit moment ontvang je €100,- om te shoppen, waardoor je direct een prijs in de wacht hebt gesleept. Bovendien kun je jouw deelname op ieder gewenst moment beëindigen, waardoor je nergens aan vastzit.

Wil jij graag kans maken op fantastische geldbedragen, een mooie auto of een droomvakantie? Bij de Vriendenloterij valt maandelijks een groot gedeelte van de deelnemers in de prijzen, word jij er daar één van? Beproef nu jouw geluk en ontvang sowieso een prijs met het Vriendenloterij shoptegoed!
Loterij shoptegoed