Vriendenloterij vriendenpunten

0
674

De Vriendenloterij VriendenPunten zijn voor veel deelnemers de voornaamste reden om voor de Vriendenloterij te kiezen. Het biedt extra winkansen en het zijn leuke (extra) spelopties.

Weet jij wat de vriendenpunten inhouden? Hierbij alle benodigde informatie!

Wat zijn de Vriendenloterij VriendenPunten ?

De Vriendenpunten kun je vergelijk met spaarpunten. Per lot ontvang je na elke trekking ongeveer 30 Vriendenpunten. Elk VriendenPunt kan 1.000 euro waard zijn als je de VriendenPuntenPrijs weet te winnen. Deze prijs vindt vier keer in het jaar plaats, elk kwartaal.

Vriendenloterij vriendenpuntenBovenop de 30 punten die je ontvangt na elke trekking, ontvang je ook nog 30 VriendenPunten na elk kwartaal. Wanneer jij deelneemt aan de Vriendenloterij, neem je automaat deel aan de VriendenPuntenPrijs.

Naast de regulier prijzen maak je dus ook gratis kans op de extra geldprijzen die oplopen tot maximaal €540.000,-.

Hoe lang zijn mijn punten geldig?

De Vriendenloterij VriendenPunten zijn maximaal één kalenderjaar geldig. De prijs valt gegarandeerd ieder kwartaal. Hoe langer de trekking niet valt, hoe hoger de prijzen zullen zijn en hoe meer punten je spaart.

Wanneer je meespeelt met meerdere loten, maak je kans om meerdere prijzen. De prijs valt op één compleet lotnummer en de hoogte van de prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal VriendenPunten maal 1000 euro.

Een voorbeeld

Hierbij een voorbeeld van de maximale prijs die je kunt winnen met jouw VriendenPunten. Wanneer jij vanaf dag 1 in het betreffende jaar meespeelt ontvang je elke trekking 30 punten en elk kwartaal 30 punten. In deze situatie heb je dan 540 Vriendenloterij Vriendenpunten gespaard aan het eind van het jaar.

Elk punt kan maximaal 1.000 euro waard zijn. In dit uiterste en maximale voorbeeld win je dus € 540.000,-. Deze prijs is dus een extra bonus bovenop de reguliere prijs van de betreffende loterij.

Om het aantal VriendenPunten te controleren kun je inloggen met een persoonlijk account van de Mijn.Vriendenloterij. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je een account aanmaken.

Voordelen van de VriendenPunten

  • Geheel gratis.
  • Je hoeft er niks voor te doen.
  • Prijs kan oplopen tot €540.000,-.
  • Biedt extra winkansen.
  • Je speelt automatisch mee.
  • De VriendenPunten spaar je bij ieder lot.

Wanneer jij meespeelt met loten van de Vriendenloterij, speel je automatisch mee met de Vriendenloterij Vriendenpunten. Middels de onderstaande afbeelding kun je direct je loten kopen!
Vriendenloterij vriendenpunten